Yükleniyor......

Hkkımızda

Hakkımızda

“Sevdiğiniz işi yaparsanız, bir gün bile çalışmış sayılmazsınız.”
Konfüçyüs

Papsi’ de biz bir aileyiz ve bu aileye yeni bireyler katarken önceliğimiz her zaman mesleğini aşkla yapanlardan yana oldu. Mesleğe başlarken ettiğimiz yemini unutmadan; her gün hastalarımızın refahını artırmak için yeni bilgiler ve tecrübeler edinerek, alandaki gelişmeleri yakından takip ederek ama en önemlisi işimizi severek çıktığımız bu yolda teknolojinin bize sağladığı tüm yenilikleri bünyemize katarak hastalarımız ve sahipleri için en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.

about

ÖZVERİLİ
ÇALIŞANLAR

ACİL
SERVİS

MÜKEMMEL
HİZMET

UZMAN
VETERİNER HEKİMLER

Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Sevimli dostumuzun sağlığı ve refahı içim gerek duyabileceğiniz tüm hizmetleri polikliniğimizde sağlayabiliyoruz. Deneyimli ve alanında uzman veteriner hekim kadromuz , özverili çalışanlarımız ile 7/24 hizmetinizdeyiz.

service +

Hayvan Sağlığı Hizmetleri

service +

Evde Bakım Hizmetleri

service +

Pet Kuaför

service +

PetBoarding
(Kuduz Titrasyon)

service +

Pet Pansiyon

service +

Pet Shop

Sokakta beslediğim yavru kedilerden birisi birden bire rahatsızlandı durumu baya kötüydü. İnternetten okuduğum yorumlar ve konum itibari ile bana yakın olmasından dolayı buraya tercih ettim. İyi ki de etmişim :) Gider gitmez güler yüzlü ve ilgili şekilde karşıladılar. hiç bekletmeden hemen yavruya müdahalede bulundular. Durumu kötü olmasına rağmen doğru teşhis ve yerinde müdahale ile ufaklığı kurtardılar. şimdi hoplayıp zıplıyor. Tamamen canı kurtarmak odaklı ticari olarak bakmayan önceliği hep canlardan yana olan bu kurumdaki tüm çalışanlara sonsuz teşekkür ediyorum. Dünya sizin gibi insanlar sayesinde güzelleşecek.

OKAN ÇETİNKAYA

Ben bir veteriner öğrencisiyim ve köpeğimde artrit vardı arka bacaklarında. İnternetten klinik aradım fizik tedavi için ve Papsi adlı bu klinik gözüme çarptı. Hem yorumlar hem de daha önceden fizik terapi için çocuğunu bu kliniğe götüren insanlardan aldığım tavsiye ile Papsiye çocuğumu götürmeye karar verdim. Gerçekten fizik tedavi konusunda gayet bilgililer ve başarılılar. Çocuğum sayelerinde gayet iyi durumda. Gözünüz kapalı çocuğunuzu bu güzel insanlar emanet edebilirsiniz, hem sevgi dolular hem de gerçekten işlerinde uzmanlar.

Ata Yücel

2,5 sene önce ishali olan bir sokak kedisi bize taşınmaya karar verince biz de Papsi'yle tanıştık. Temel aşılarını ve kısırlaştırma operasyonunu burada yaptırdık. Daha sonra mantar oldu, tedavisi için yine Papsi'ye götürdük. Hekimler oldukça ilgili ve size arkadaşınızın sağlığıyla alakalı takip edecekleri prosedürleri açık bir şekilde anlatıyorlar. Başka bir veteriner tercih etmediğim için fiyat kıyaslaması yapamıyorum ama yakın çevrem piyasadan biraz yüksek olduğunu söylüyor. Yine de güvenimi kazandıkları için değiştirmeyi düşünmüyorum.

Tümsev Sayar

Uzman Kadromuz

Uzman Kadromuz

Ekibimiz, mesleklerinde iyi eğitilmiş, hayranlık duyulan hayvanseverlerle doludur.

Timur Ergin

Vet. Hekim

Akdeniz Üniversitesi vet. Fak. Mezunuyum. 2006 yılından beri Papsi vet. pol. Kurucu ortağıyım.
Hobim, motor sporlari.

Oktay Yungul

Vet. Hekim

Yyu Veterinerlik Fakültesi mezunu. 2012 yılından beri papsi vet. Pol. de çalışmaktayım. Aynı zamanda 2017’den beri ortağı ve yöneticisiyim.
Hobim, doğa yürüyüşü

Berkay Güven

Vet. Hekim

YYÜVet. Fakültesi mezunuyum 2013 yılından beri papsi bünyesindeyim. Poliklinikteki cerrahi operasyonları yönetmekteyim.
Hobim, bisiklet.

Bulut Aktaş

Uzm. Vet. Hekim

Erciyes Üniversitesi 2013 mezunuyum. 2018 den beri papsi Veteriner Polikliniği bünyesinde çalışmaktayım. Veteriner Cerrahi bölümdeki uzmanlığımı 2019 yılında aldım.
Hobilerim ,kayak yapmak ve fitness’dır.

Randevu Talebi

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

Düzenli mail gönderimlerimiz için abone olun ve bizimle iletişime geçin.

Back To Top